Entertainment

Opnames Mission: Impossible 7 uitgesteld wegens coronavirus

24 februari 2020 22:35 Aangepast: 24 februari 2020 22:49
Beeld © ANP

De eerste opnames van de actiefilm Mission: Impossible 7 in Venetië zijn voorlopig uitgesteld als gevolg van de uitbraak van het nieuwe coronavirus in Italië. Filmstudio Paramount Pictures heeft dit maandag laten weten, meldt Variety.

"We zullen de situatie blijven volgen"

In het noorden van Italië is het virus bij ruim tweehonderd mensen vastgesteld. Zeven mensen overleden. Paramount besloot de opnames die drie weken in beslag zouden nemen uit te stellen op basis van adviezen van de Italiaanse autoriteiten. Die roepen een halt toe aan openbare bijeenkomsten om een verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marvel-actrice Pom Klementieff in Mission Impossible 7 en 8

"Omwille van de veiligheid van de cast en crew wijzigen we het productieschema van onze drie weken durende shoot in Venetië", zegt Paramount. De crew mag naar huis tot de filmopnames beginnen. "We zullen de situatie blijven volgen en werken samen met gezondheids- en overheidsdiensten."

De zevende Mission: Impossible, met opnieuw Tom Cruise in de hoofdrol als Ethan Hunt, wordt op 23 juli 2021 in de bioscopen verwacht. Andere rollen zijn er voor Nicholas Hoult en Guardians Of The Galaxy-ster Pom Klementieff. Daarna volgt nog een achtste deel dat in 2022 in de bioscoop te zien is.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Mission Impossible weet records te breken

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore