Entertainment

Bridget pakt leven weer op na heftige week: 'Alles komt goed'

24 februari 2020 22:37
Beeld © Instagram: @Bridgetmaasland

Bridget Maasland (45) heeft een pittige week achter de rug. Na haar veelbesproken breuk met André Hazes (25) lijkt de presentatrice nu de draad weer rustig op te pakken. Ze begint allereerst met een grote Instagram-schoonmaak en heeft het ontvolg-knopje bij André gevonden.

"Uiteindelijk komt alles goed"

De presentatrice deelt op haar Instagram een verschillende foto’s waarop te zien is hoe ze haar leven weer oppakt. Ze kijkt met goede moed naar de toekomst en schrijft onder een selfie: "Uiteindelijk komt alles goed en als het niet zo is, is het niet het einde"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes blij weer thuis te zijn: ‘Oost west, thuis best’

Bridget heeft besloten dat er maar één man in haar leven is, en dat is haar zoontje Mees. De twee genieten zichtbaar van wat quality time samen. “How wonderful life is, now you’re in the world”, schrijft ze bij een zoet kiekje van de twee.

Daarnaast heeft ze zich voorgenomen om te leren relativeren en doet dat dan ook met een goed boek. In haar stories op Instagram deelde de presentatrice een pittige boksles en zo te zien kan ze hiermee haar frustraties goed uiten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim van Kooten drijft de spot met André en Bridget

De liefde tussen de presentatrice en de Leef-zanger lijkt definitief voorbij. Zoals dat tegenwoordig gaat valt en staat alles wanneer de voormalige tortelduifjes elkaar niet meer volgen. Dat is momenteel het geval; Bridget heeft André uit haar volg-lijstje gegooid.  

De relatiebreuk was dagenlang hét gesprek van de dag, en ook in RTL Boulevard konden we er niet omheen. Hieronder zie je er alles over:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore