Entertainment

Vierde seizoen Netflix-hit Atypical is allerlaatste

24 februari 2020 18:49
Beeld © Netflix

Fans van de populaire Netflix-serie ‘Atypical’ kunnen binnenkort hun hart weer ophalen. De streamingdienst heeft namelijk bekendgemaakt dat er een vierde seizoen aankomt. Maar er is ook slecht nieuws.

"Ik ben verheugd te melden dat we een vierde seizoen mogen maken"

Het vierde seizoen van Atypical bestaat uit tien afleveringen en is in 2021 te bingen op Netflix. Echter is dit wel het allerlaatste seizoen van de humoristische serie.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Yes! Releasedatum Atypical seizoen drie bekendgemaakt

“Ik ben verheugd te melden dat we een vierde seizoen mogen maken”, vertelt Robia Rashid, producent van de serie. “Ik ben natuurlijk verdrietig dat er een einde komt aan de serie, maar wel dankbaar dat ik dit verhaal heb mogen vertellen.”

Atypical draait om de autistische Sam (Keir Gilchrist) en wist de harten van de kijkers te veroveren door hilarische, herkenbare en ontroerende momenten uit het leven van de negentienjarige te delen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nieuw op Netflix: het derde seizoen van Atypical

In seizoen drie zagen we hoe Sam aan zijn eerste studiejaar begint en staat voor de uitdaging om uit te zoeken wat succes voor hem betekent, terwijl hij zich aanpast aan de veranderingen die gepaard gaan met het opgroeien.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore