Entertainment

Sloveense komiek gaat viral met bizarre Duncan Laurence-imitatie

23 februari 2020 14:46 Aangepast: 23 februari 2020 15:13

Het nationale songfestival van Slovenië begon zaterdag met een opvallend moment. Presentator en komiek Klemen Slakonja coverde Duncan Laurence' winnende songfestivallied Arcade toen het plotseling mis leek te gaan.

Net zoals in Tel Aviv bij Duncan kwam er een lichtbal naar beneden maar de Sloveense bal viel uit de lucht en tikte de piano omver. Slakonja leek ook geraakt te worden, stortte ter aarde en kwam even later weer omhoog met een bebloed gezicht. Het optreden werd vervolgens stilgelegd.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Duncan Laurence last van zuurstoftekort bij geboorte

Voor een deel van de kijkers was het niet duidelijk of het ongeluk echt was of in scène gezet. Dat werd al snel duidelijk toen de presentator later eerst met verband om zijn hoofd opkwam, vervolgens de snee in zijn hoofd weer weg was en weer later stond Slakonja met allerlei andere 'verwondingen' op het podium.

Het optreden viel ook songfestivalcommentator Cornald Maas op. Hij dacht direct terug aan de technische issues met de befaamde lichtbal waar de Nederlandse delegatie vorig jaar mee te maken kreeg in Tel Aviv. "Zo had het kunnen gaan.... #BalGate", schrijft hij begeleid met een lachende emoticon op Twitter.

Het is niet de eerste keer dat Slakonja viral gaat. Eerder had hij succes met imitaties van onder meer Vladimir Poetin en Donald Trump.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Duncan Laurence ontvangt Edison voor Arcade

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore