Entertainment

Chantal Janzen geëmotioneerd door klein gebaar van ouders

22 februari 2020 17:50
Beeld © ANP

Het presenteren van de liveshows van ‘The Voice of Holland’ is een loeizware klus. Aan Chantal Janzen (41) en Martijn Krabbé (51) deze eer. Door deze klus zijn de twee regelmatig weg van huis en dan ga je toch de kleine dingen in het leven net een beetje extra waarderen. Chantal deelt op haar Instagram dat een klein gebaar veel voor haar kan betekenen.

“Deze foto stuurde ik net naar mijn ouders. Ik kom net thuis van de liveshow, ligt deze als een verrassing op mij te wachten”, begint de presentatrice haar bericht. Chantal poseert samen met een wafel, die ze liefkozend een kus geeft. “Heeft mijn zoon vandaag meegenomen uit Limburg. Versgebakken door mijn vader, een traditie. Alle mooie dingen die je mag doen voor je werk, ’t is allemaal prachtig. Ook vanavond weer, maar het fijnste moment beleef je dan toch hier thuis.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jarige Chantal Janzen zorgt voor blije gezichten

“Ze wonen niet om de hoek, mijn ouders, en ondanks dat het al zo’n 21 jaar is vind ik dat nog best vaak jammer. Steeds meer lijkt wel. Als dan zo’n door mijn vader zelfgebakken wafel op me ligt te wachten, ontroert me dat altijd. Hoe simpel en pathetisch dat misschien ook klinkt”

“Ik hoop dat die wafels nog heel vaak op mij wachten”, vervolgt ze. “Ook al ben je 41, die liefde van je ouders zal je volgens mij altijd blijven raken. Maakt denk ik niks uit hoe oud je bent.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chantal Janzen neemt eigen geluidsman mee naar TVOH

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore