Ga naar de inhoud
Entertainment

John Krasinski ziet reboot van The Office wel zitten

Beeld © ANP

John Krasinski (40) zou zeker ja zeggen tegen een reboot van de Amerikaanse versie van 'The Office'. De acteur, die de rol van Jim Halpert speelde, denkt nog steeds met heel veel plezier terug aan de komedieserie die in 2013 ten einde kwam.

"The Office was absoluut alles voor me"

"The Office was absoluut alles voor me", vertelt John aan Esquire. "Het is mijn begin en mijn eind. Ik weet zeker dat ik op het eind van mijn carrière nog steeds wordt herinnerd om Jim. Dat was mijn eerste ervaring in Hollywood. Het was de meest creatieve familie die ik ooit heb gehad. Op sommige vlakken zijn ze nog steeds de meest belangrijke mensen voor me en waren ze er tijdens de meest belangrijke ervaring van mijn carrière. Dus ja, als ze een reünie doen dan zou ik dat absoluut heel leuk vinden om te doen."

The
lees meer:
The Office-acteur Hugh Dane overleden

John is niet de enige die mee zou werken aan The Office 2.0. Eerder lieten zijn collega's Ellie Kemper en Angela Kinsey al weten dat het ze leuk zou lijken. Hoofdrolspeler Steve Carrell was minder enthousiast. De acteur zei in 2018 dat bepaalde grappen nu niet goed meer zouden vallen bij het publiek.

De Amerikaanse versie van The Office werd van 2005 tot en met 2013 uitgezonden. De serie was gebaseerd op de gelijknamige Britse serie (2001-2003) van Ricky Gervais en Stephen Merchant.

Krasinski
lees ook:
Krasinski nog niet gevraagd voor The Office
Bron: ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore