Entertainment

Barman Victor over vriendin met MS: 'We passen ons aan'

20 februari 2020 21:12 Aangepast: 20 februari 2020 21:22
Beeld © Estera Marysia

We kennen 'barman Victor' allemaal van het programma 'First Dates', waarin hij avond na avond de lekkerste cocktails maakt voor de kandidaten. In die hoedanigheid is hij altijd goedgemutst en vrolijk. Toch heeft Victor het lang niet altijd makkelijk. Een jaar geleden werd MS geconstateerd bij zijn vriendin. Dat heeft hun leven toch wel een beetje op zijn kop gezet.

"Je geniet van de belangrijke momentjes"

Op 1 maart 2019 kreeg de vriendin van Victor de diagnose MS, een ziekte die zorgt voor meer vermoeidheid. Dat zorgt voor een verandering in hun leven. "Het gaat relatief goed, maar je past er ook je leven op aan. Het is niet meer zo dat je dingen 'eventjes' kan doen", zegt Victor voor de camera van Shownieuws.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Vriendin Giel Beelen dankbaar voor deelname First Dates

Zowel Victor als zijn vriendin waren gewend om allerlei dingen te ondernemen. Omdat zijn vriendin nu minder energie heeft, moeten ze de tijd beter indelen. "Nu gaat er veel tijd in belangrijke dingen zitten. Dat is ook weer wat goeds. Je geniet van de belangrijke momentjes. Je probeert er wat moois van te maken met zijn tweetjes", aldus Victor.

De bekendste barman van Nederland is zelf dus al een poos gelukkig in de liefde. De mensen aan zijn bar zijn dat niet. Voor hen én voor alle andere vrijgezellen heeft hij nog wel wat tips. Die zie je in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Giel Beelen viert Valentijnsdag met vriendin van First Dates

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore