Ga naar de inhoud
Entertainment

Waarom Miljuschka haar blote billen op social media zet

Beeld © ANP

In 2020 gooit Miljuschka Witzenhausen (34) het roer om met haar Instagram-account en deelt ze 'eerlijke foto's' van haar lichaam. Ze heeft de smaak inmiddels te pakken: de presentatrice plaatst deze keer een foto van haar billen met daarbij een sterke boodschap voor vrouwen.

"Dit is wie ik ben en dus dit is hoe ik wil dat ik gezien word"

Miljuschka is klaar met gepolijste foto's op social media en start een heuse tegenbeweging met #eerlijkefoto. Door letterlijk met de billen bloot te gaan, wil ze haar volgers een hart onder de riem steken. "Ook bij mij grijpt de onzekerheid soms naar de keel."

Hiermee doelt de presentatrice op televisieopnames in Mexico, waarvoor ze in bikini voor de camera verschijnt. "De gedachte dat dan iedereen achter het beeldbuis kan zien hoe ik een bommetje doe inclusief striae, cellulite en wobbelende vetrolletjes. Dat veroorzaakt toch altijd een lichtelijk paniekmoment."

Waarom
Lees meer:
Waarom Miljuschka die (h)eerlijke 'vetrol'-foto plaatste

In plaats van zich te verbergen, grijpt Miljuschka het moment aan om haar boodschap over te brengen. Aan de vrouwen die zich ook onzeker voelen aan de rand van het zwembad, wil ze het volgende zeggen. "Dit is wie ik ben en dus dit is hoe ik wil dat ik gezien word. Dus hier een foto van mijn bubble butt waar ik trots op ben. Inclusief de tijgerstrepen die ik heb verdiend met iedere hap die ik neem voor mijn smaakinvestering en levensgenot."

Ook met haar deelname aan Wie is de Mol? weet Miljuschka de aandacht naar zich toe te trekken. In de video hieronder vertelt ze aan RTL Boulevard over haar ervaring als kandidaat in het televisieprogramma. 

Miljuschka vond Wie is de Mol? een grote uitdaging

00:53