Entertainment

Geen fijn begin van de dag voor Marieke Elsinga: 'Aangeslagen'

20 februari 2020 11:23
Beeld © ANP

De dag is niet zo lekker begonnen voor Marieke Elsinga (33). De radio- en televisiepresentatrice was op weg naar de Qmusic-studio, toen ze bij haar auto geconfronteerd werd met een zeer onaardig berichtje.

"Mensen zijn gek geworden"

"Sommige mensen zijn echt helemaal gek, maar dan echt helemaal gek", zegt Marieke over het voorval in haar Instagram Stories. In een aantal korte clipjes legt ze uit dat ze in eerste instantie dacht dat iemand schade had gemaakt aan haar auto. Dat was gelukkig niet zo: de 'schade' bleek een briefje dat op het voertuig plakte.

Een onbekende inwoner uit Mariekes straat is duidelijk niet onder de indruk van haar parkeerkunsten, zo laat hij of zij op niet mis te verstane wijze weten. "Vuile hufter, volgende keer goed parkeren anders sla ik je ruit in", valt er op het papiertje te lezen. "Lekker vrolijk type... Mensen zijn gek geworden", aldus Marieke.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marieke Elsinga stapelverliefd op nieuwe vriend

Het onaardige briefje liet Marieke niet koud, want ook op de radio besprak ze het voorval met collega Mattie Valk. 'Aangeslagen', noemde het gezicht van RTL Boulevard zichzelf in de uitzending.

Tegenwoordig is Mattie niet meer de enige man in Mariekes leven; met Valentijnsdag maakte ze bekend verliefd te zijn. In RTL Boulevard vertelde ze hoe gek ze op haar nieuwe vlam is:

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Marieke: 'Mattie en Wietze hadden bij elkaar moeten blijven'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore