Entertainment

Veronika Ricksen brengt Fernando naar laatste rustplaats

19 februari 2020 14:34 Aangepast: 19 februari 2020 15:34
Beeld © ANP

Veronika Ricksen (33) heeft dinsdagmiddag de laatste wens van haar echtgenoot Fernando in vervulling laten gaan. De voetballer overleed vijf maanden geleden op 43-jarige leeftijd aan ALS.

"Ik heb geprobeerd het zo goed mogelijk te doen voor jou"

Veronika heeft gisteren de as van haar overleden voetballer in de RK Urnenhof in Sittard gezet, waar de carrière van de voetballer begon. Dat laat ze weten via haar Instagram. "Vandaag was een belangrijke dag voor ons", schrijft ze bij de post. "Ik heb geprobeerd het zo goed mogelijk te doen voor jou, zoals je aan mij gevraagd had. En je terug te brengen naar jouw land zoals je graag wilde."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Veronika Ricksen: 'Ik mis hem nog elke dag'

Veronika laat in de post ook weten nog altijd niet over het verdriet heen te zijn. "Ik mis je zo en hou voor altijd van je. Vijf maanden zijn voorbij gevlogen als één dag. Het leven is soms zo oneerlijk, maar we moeten sterk zijn net als jij."

In deze stad zal de urn ongeveer tien jaar in een openbare zuil blijven staan. Fans mogen op deze plek ook sjaals en bloemen neerleggen ter ere van Fernando. Na deze tien jaar wil Veronika de as van haar overleden man meenemen naar Curaçao, zo vertelde ze eerder in een interview met The Scottish Sun.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vrouw overleden Fernando Ricksen deelt verdrietig bericht

RTL Boulevard besteedde eerder aandacht aan de uitvaart van Fernando. Je ziet het in bijgaande video. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore