Entertainment

Harry Styles bedreigd met mes tijdens overval

18 februari 2020 21:09 Aangepast: 19 februari 2020 09:27
Beeld © Getty Images

Een romantisch avondje zat er voor Harry Styles (26) niet in op Valentijnsdag. De 'Lights Up'-zanger werd namelijk bedreigd zijn met een mes tijdens een overval. Bovendien werd er contant geld van hem geëist, meldt Mirror Online.

"Hij gaf wat contant geld en hield de overvaller ook kalm"

De Sign of the Times-zanger zal wel even gezweet hebben. Harry werd bedreigd met een mes op Valentijnsdag en moest de overvaller geld geven. "Harry bleef kalm", meldt een bron aan Mirror Online. "Hij gaf wat contant geld en hield de overvaller ook kalm, om het zo kort mogelijk te laten duren. Daarna was hij wel erg geschrokken." De politie bevestigt het verhaal ook. "Het slachtoffer raakte niet gewond, maar de man wist hem wel cash afhandig te maken", aldus de Metropolitan Police. De overvaller is nog altijd spoorloos. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Is Harry Styles de geheime Stormtrooper in de nieuwe Star Wars?

Het is niet het enige slechte nieuws dat Harry ontving. De 40-jarige Love Island-presentatrice Caroline Flack pleegde zelfmoord. De twee hadden een relatie toen hij 17 was en meedeed aan The X Factor. Bovendien staat hij vanavond op het podium van de BRIT Awards. "Aangezien Caroline de volgende dag zelfmoord pleegde, en er veel druk is vanwege het nieuwe album en zijn optreden op de Brit Awards vanavond, is het wel fair om te zeggen dat deze overval het laatste is dat die arme Harry nodig had", laat de bron weten. 

Bekijk hieronder de video over Harry's tweede solo-uitstapje Fine Line, waarmee hij bewees voorgoed afstand te hebben gedaan van zijn One Direction-imago. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore