Entertainment

Love Island brengt emotionele ode aan Caroline Flack

18 februari 2020 17:52 Aangepast: 18 februari 2020 17:54
Caroline Flack Beeld © Getty Images

De geliefde Britse presentatrice Caroline Flack overleed afgelopen zaterdag. De 40-jarige beroofde zichzelf volgens haar familie van het leven. Haar tragische dood kwam als een klap voor de fans van 'Love Island', waarvan ze sinds 2015 host was. Het programma werd zondag niet uitgezonden op de Britse tv, maar kwam gisteravond met een eerbetoon aan Caroline.

"Ik ga je missen, Caroline"

"We zijn allemaal compleet aangeslagen door het tragische nieuws dat Caroline, een zeer geliefd lid van onze Love Island-familie, is overleden", aldus voice-over van het programma Iain Sterling. "Wij denken aan de familie en vrienden tijdens deze verschrikkelijke periode."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Britse roddelpers onder vuur na overlijden Caroline Flack

Iain en Caroline begonnen tegelijkertijd met werken bij Love Island. "Haar passie, warmte en aanstekelijke enthousiasme waren een belangrijk onderdeel van hoe miljoenen kijkers met de show verbonden voelden", gaat hij verder in het filmpje. "Zoals zoveel van jullie, proberen wij ons neer te leggen bij wat er is gebeurd. Mijn hoop is dat we allemaal proberen aardiger te zijn, liefde te tonen en naar elkaar te luisteren (...) Je was een échte vriendin van me. Ik ga je missen, Caroline." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Love Island zendt tijdelijk niet uit door dood Caroline Flack

Love Island wordt normaliter gesponsord door het bedrijf Just Eat, maar voor deze aflevering besloot het programma in de reclames de contactgegevens van een zelfmoordhulplijn te tonen. Fans van de overleden presentatrice beschuldigen de Britse tabloids van een heksenjacht op Caroline. Bekijk in de video hieronder hoe die fans zich nu inzetten om een verandering teweeg te brengen. 

Heb jij vragen over zelfmoord?

Stichting 113 Zelfmoordpreventie: bel 113 of 0800-0113 (gratis), of anoniem via de chat op de website 113.nl 

24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore