Entertainment

Ook het laatste MAFS-koppel is eindelijk getrouwd

17 februari 2020 22:16
Beeld © Videoland/RTL

Hoewel we met zijn allen hebben kunnen zien hoe het huwelijk van Married at First Sight-kandidaten Henk (47) en Chantal (42) al bijna op de klippen is gelopen, zien we vandaag dat ook het laatste stel ein-de-lijk 'ja' tegen elkaar zegt. Het eerste lesbische stel in de geschiedenis van de Nederlandse variant van de show, Ingeborg (30) en Chantal (27), zijn nu officieel vrouw en vrouw.

"Ze zijn wel leuk samen"

"Wie ben jij? Wie ben ik? Wie zijn wij? Stap mijn leven binnen", vertelt Ingeborg in haar trouwgeloften. De roodharige Ingeborg en de blonde Chantal beloven elkaar, voor het altaar, plechtig de ander een eerlijke kans te geven. Uiteindelijk doen ze de ringen bij elkaar om, tekenen ze de trouwgeloften en wandelen ze door het gangpad om eindelijk even écht met zijn tweetjes te zijn.

Of het een match is tussen de twee dames, is niet duidelijk te zeggen. Zowel de dames zelf als hun familie en vrienden laten dat een beetje in het midden. Als presentator Carlo Boszhardt (50) de vrienden van Chantal vraagt of het een match is, reageren ze twijfelachtig. "Ze zien er wel leuk uit samen, ik geef ze een 7." Ook Ingeborgs vrienden hebben hun twijfels. "Ingeborg valt normaal gesproken niet op blond."

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

MAFS-Chantal: 'Ik had nee moeten zeggen'

Wanneer Carlo het pasgetrouwde stel confronteert met de mening van hun vrienden, laat Ingeborg merken hoe pittig ze is. "Een 7 is drie punten verwijderd van een 10, en 7 punten verwijderd van een 0", zegt ze stellig. Wat vrienden en familie vinden is natuurlijk allemaal leuk, maar het belangrijkste is uiteraard wat het stel zélf vindt. "Het valt mee", zegt Chantal stamelend en zichtbaar nerveus. Daar stemt Ingeborg mee in. "Ik had alleen niet verwacht dat ze op vrouwen viel", bekent ze.

De stelletjes van dit seizoen Married at First Sight houden de gemoederen weer flink bezig. In onderstaande video zie je meer over bijvoorbeeld Ferry (48) en José (44), tussen wie de vonken er vanaf lijken vliegen.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

MAFS-Ferry en José lijken de perfecte match

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore