Entertainment

Leonie ter Braak zit in een libidoloze fase

17 februari 2020 18:00
Beeld © ANP

Haar goede voornemen voor 2020 was helder: meer actie tussen de lakens. Leonie ter Braak (39) is al 13 jaar gelukkig samen met haar man Floris, maar de komst van twee kinderen heeft de nodige invloed op haar seksleven gehad. Ze vertelt er openlijk over in de nieuwe editie van LINDA.

"Het was ook een goed voornemen voor 2020: meer wippen"

Leonie ter Braak vertelt in de nieuwe LINDA. dat ze nog steeds stapelgek is op haar man Floris, maar dat er in de slaapkamer de laatste tijd weinig gebeurt. Met twee kleine kinderen is het volgens Leonie zo hard werken dat ze chronisch uitgeput is: "Op dit moment zit ik in een libidoloze fase," verklaart de Wie is de Mol?-kandidate. Ze wilde het in het nieuwe jaar daarom helemaal anders aanpakken: "Het was een goed voornemen voor 2020: meer wippen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Praat Leonie ter Braak hier haar mond voorbij over WIDM?

De presentatrice had al zien aankomen dat het lastig zou worden om haar seksleven met twee kleine koters op peil te houden. Sterker nog: tien jaar geleden zeiden haar man en zij al tegen elkaar dat ze een toekomstig slippertje met iemand anders niet ondenkbaar achten. Dat is tot nu toe nooit gebeurd, maar een trio met een mooie vrouw zou Leonie niet per se afwijzen. "Een vrouwenlichaam is zo bekend, je weet precies wat je moet doen", zo vertelt ze over een eerdere seksuele ervaring met een vrouw. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Leonie ter Braak put inspiratie filmrol uit eigen liefdesleven

Leonie behoort tot de laatste vijf deelnemers van het twintigste seizoen van Wie is de Mol? De fanatieke kijkers van het programma gaan helemaal los op welke kandidaat dit jaar de gluiperd van het spel is, zoals te zien is in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore