Entertainment

De liefde van André en Bridget in vogelvlucht

17 februari 2020 14:40 Aangepast: 17 februari 2020 14:57
Bridget Maasland en André Hazes Beeld © Instagram @bridgetmaasland

Het waren drie mooie maanden samen, maar het is alweer voorbij. André Hazes (26) en Bridget Maasland (45) verbazen vriend en vijand met hun relatiebreuk. In de korte tijd die ze samen waren, maakten ze meer mee dan menig ander stel in drie jaar. Een overzicht van start tot finish.

"Door de druk die op onze relatie lag, hebben we besloten om er een punt achter te zetten"
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes en Bridget Maasland zetten punt achter relatie

2014: De 'zoen' op het huwelijk van Patty Brard

Het eerste fysieke contact vond plaats in 2014 op het huwelijk van Patty Brard (64). Niet alleen Patty beleefde een heerlijke tijd, ook André en Bridget hadden het meer dan leuk samen. In november 2019 zette de presentatrice alles op alles om het nieuws niet nóg meer op te blazen. “Ik heb absoluut geen ‘huwelijksnacht’ beleefd met André op de huwelijksdag van Patty Brard en haar man Antoine. Er is die avond een zoen geweest, maar meer wil ik hier niet over kwijt."

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

'Zoen met André in 2014 stelde niets voor'

10 november 2019: De bevestiging van hun liefde

Op 9 november 2019, vijf jaar na de zoen, ging er een grote schok door showbizzland. André en Monique (42) kondigden hun relatiebreuk aan, waarna Monique al snel via social media liet weten dat de zanger een andere liefde had.

De volgende dag bevestigde André aan RTL Boulevard dat hij gevoelens had voor Bridget: "Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland. We onderzoeken of we het leuk vinden samen. Het is mijn goed recht, we (André en Monique, red.) zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen."

Bridget liet ook van zich horen via haar management. "Ze kennen elkaar nog niet zo lang en er is zeker sprake van het feit dat ze elkaar meer dan gewoon leuk vinden. Het is echter wel een privékwestie waar ook kinderen in het spel zijn en ze vraagt daarom de tijd om zelf rustig te kunnen kijken hoe deze relatie zich ontwikkelt."

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Bridget Maasland is nieuwe liefde van André Hazes

20 november 2019: Bridgets eerste reactie op de mediastorm

Tien dagen na De Grote Aankondiging vertelde Bridget, met de letters 'Brazes' op haar vingernagels gelakt, aan RTL Boulevard hoe het nu met haar en de relatie gaat. "Ik ben verliefd, André is verliefd. En we kunnen helemaal niet genieten van het feit dat we elkaar nu een beetje aan het ontdekken zijn, omdat het wordt overschaduwd.” 

Gelukkig vond de presentatrice in André een ware romanticus. Ze kreeg een prachtige bos rode rozen en hun liefde werd al snel bezegeld met een romantische trip naar Parijs, waarvan onderstaande foto het bewijs is. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Bridget: 'André en ik konden niet genieten door mediastorm'

6 december 2019: Bridget is beste vriendinnen met schoonmoeder Rachel

Zo moeizaam als de relatie tussen Rachel (49) en Monique verliep, zo soepel ging het tussen Bridget en haar schoonmoeder. Rachel was maar wat blij dat zijn zoon de liefde vond bij de presentatrice. “We hebben de grootste gein met elkaar, ze is echt leuk. Ik ben echt blij met haar. We kennen elkaar natuurlijk al, maar ik heb haar een tijdje niet gezien. (...) Ik vind haar zo leuk. Het is niet aan mij, maar ik zou heel goed met haar kunnen leven."

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Rachel Hazes is erg close met nieuwe schoondochter

12 december 2019: De grote rechtszaak tegen Privé

De media pikten een graantje mee van het liefdesnieuws, door te brengen dat André en Bridget tijdens het huwelijk van Patty ook hun eigen 'huwelijksnacht' beleefden, waarbij Bridget met haar slipje op haar enkels zou zijn gespot. Bridget liet het er niet bij zitten en spande een rechtszaak aan tegen weekblad Privé. Volgens de presentatrice was er he-le-maal niks waar van het verhaal dat ze seks had met André op het huwelijksfeest van Patty. Niet alleen eiste ze een rectificatie, maar ook een schadevergoeding voor dit 'sensatieverhaal'.

"Ik kan er niet meer zo goed tegen dat het allemaal maar mag. Ik zit 25 jaar in het vak en heb in het verleden al flink wat klappen gekregen en leugens over me heen laten gaan. Maar dit gaat echt te ver." André stond zijn liefde bij in de rechtszaal. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Bridget Maasland wil schadevergoeding en rectificatie van Privé

20 december 2019: De afgang na het verliezen van de Privé-zaak

Een belangrijke dag voor het koppel: ze kregen te horen dat ze het kort geding hadden verloren. Bridget kreeg van de rechters nul op rekest en hoefde niet op 7500 euro schadevergoeding van Privé te rekenen. Ook naar de geëiste rectificatie kon ze fluiten. André noemde het verhaal over de 'huwelijksnacht' op de bruiloft van Patty vernederend, maar het verliezen van deze zaak was minstens zo erg. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Bridget Maasland verliest kort geding tegen Privé

25 december 2019: Eerste en laatste kerst samen

Hun eerste kerst samen was bijzonder voor André en Bridget. Met Rachel zetten ze de bloemetjes flink buiten en dat mag een kerstwonder heten, want André en zijn moeder vierden de feestdagen in de jaren ervoor steevast los van elkaar. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Bridget, André en Rachel zetten de kerstbloemetjes buiten

21 januari 2019: Liefde voor het leven... of toch even?

Bridget had welgeteld twee maanden nodig om erachter te komen dat de zanger haar liefde voor het leven was. Op Instagram deelde ze vorige maand de liefdesode aan André: "Ik ben zo onwaarschijnlijk trots op jou... Jouw hart zit echt op de juiste plek. Als vriend, als vader, als man, als hubby. Gefeliciteerd knapperd. Ben je klaar voor de rest van je leven? Dit is de bedoeling. Jij bent de liefde van mijn leven." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Bridget Maasland noemt André Hazes de liefde van haar leven

9 februari 2020: De Curaçao-reis

Het was een bijzondere gewaarwording. André, Monique én Bridget waren als een heuse 'modern family' tegelijkertijd op het zonnige eiland Curaçao. Dat was niet zonder reden, want André had met zijn band optredens op het programma staan. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Monique én Bridget op vakantie met André Hazes

10 februari 2020: Rachel hint op huwelijk

Een paar dagen voor de breuk vertelde Rachel nog aan RTL Boulevard dat ze een huwelijk tussen haar zoon en Bridget absoluut ziet zitten. "Ja, heel erg leuk. Het is een hele leuke vrouw en ze is heel lief voor André, dus dan ben ik een gelukkige moeder." Je bekijkt het fragment in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Rachel Hazes ziet huwelijk tussen André en Bridget wel zitten

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore