Entertainment

Vriendin Giel Beelen dankbaar voor deelname First Dates

17 februari 2020 09:16 Aangepast: 17 februari 2020 13:08
Giel Beelen en Malou Brantjes Beeld © Instagram @Giels

Malou Brantjes (29), de kersverse vriendin van dj Giel Beelen (43), heeft maandag in de uitzending van haar vriend nieuwslezer Jeroen Latijnhouwers en de luisteraars van Veronica bedankt dat ze Giel overhaalden om mee te doen aan 'First Dates VIPS'. "Bedankt dat jullie Giel overtuigd hebben om mee te doen", zei ze.

"Het is gewoon het totaalplaatje"

Giel en Malou keken in de ochtendshow op Veronica terug op First Dates VIPS dat vrijdag op televisie werd uitgezonden. Beiden spraken uit dat ze nog steeds gek op elkaar zijn en dat er waarschijnlijk nog "veel dates" volgen. Waarom Giel Malou zo leuk vindt, kon de dj niet precies uitleggen. "Het is gewoon het totaalplaatje, er is chemie", aldus Giel.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

First Dates uiterst vruchtbaar voor Giel Beelen

In september vond Giel het nog een belachelijk idee toen hij werd gevraagd om mee te doen aan de eenmalige editie met BN'ers. "Ik heb die gast natuurlijk uitgelachen aan de telefoon", stelde hij. Maar Giel ging er toch nog over nadenken op aandringen van zijn luisteraars en sidekick Jeroen Latijnhouwers.

Volgens de nieuwslezer had de radio-dj niets te verliezen: "Je kunt gratis eten, je hebt een leuke avond en je komt weer eens onder de mensen. Misschien zit daar wel de vrouw van je leven tussen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sipke Jan Bousema overmand door emoties in First Dates

Ook Sipke Jan Bousema heeft nog steeds contact met zijn First Dates-vlam.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore