Entertainment

Nieuwe Love Island-presentatrice brengt ode aan Caroline Flack

16 februari 2020 17:22 Aangepast: 16 februari 2020 17:23
Laura Whitmore en Caroline Flack Beeld © Getty Images

De dood van de 40-jarige presentatrice Caroline Flack heeft veel losgemaakt bij het Britse publiek. De voormalige Love Island-presentatrice werd zaterdag in haar huis gevonden na een maandenlange mediastorm rondom een fikse ruzie met haar vriend en de rechtszaak rondom die ruzie aanstaande maart. Ook werd ze ontslagen bij Love Island, waarna ze werd vervangen door Laura Whitmore (34). Zij reageert nu op de dood van Caroline.

"Iemand verliezen die zo speciaal is, is moeilijk te begrijpen"

Laura heeft Caroline vervangen als Love Island-presentatrice in het Verenigd Koninkrijk. Dit kwam nadat Caroline in een rechtszaak verwikkeld kwam met haar vriend, omdat ze hem zou hebben mishandeld. De mediastorm die hieruit voortkwam maakte diepe indruk op haar. Afgelopen zaterdag bevestigde haar familie dat ze zelfmoord had gepleegd. Laura reageert op Twitter op het trieste nieuws. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vriend Love Island-presentatrice Caroline Flack in diepe rouw

"Ik probeer het onder woorden te brengen, maar dat lukt me niet", zet Laura bij een foto van haarzelf met Caroline. Ook voegt ze een plaatje van een gedicht erbij. "Iemand verliezen die zo speciaal is, is moeilijk te begrijpen. Het is onvoorstelbaar dat je er echt niet meer bent. Je bent ons veel te vroeg ontgaan en je zult je dromen nooit meer waar kunnen maken. Hoe moeilijk het ook is, we zullen je blijven onthouden om alle herinneringen die we delen en het geluk dat je ons bracht."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Love Island-presentatrice Caroline Flack overleden

Heb jij vragen over zelfmoord?

Stichting 113 Zelfmoordpreventie: bel 113 of 0800-0113 (gratis), of anoniem via de chat op de website 113.nl 

24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore