Entertainment

Adele steelt de show bij bruiloft van beste vriendin

16 februari 2020 17:00 Aangepast: 16 februari 2020 17:07
Adele Beeld © Getty Images

Adele (31) mag dan de kilo's kwijt zijn, haar stem is ze verre van verloren. De 'Someone Like You'-zangeres bracht haar gouden keeltje ten gehore tijdens een karaoke-sessie bij de bruiloft van een vriendin van haar. Bovendien had ze nog een moment in de schijnwerpers: Adele was de trouwambtenaar van het huwelijk.

Adele's beste vriendin Laura Dockrill gaf haar jawoord aan haar man Hugo White, maar alle online aandacht gaat naar de zangeres. Allereerst omdat ze de trouwambtenaar was tijdens het huwelijk. Ten tweede omdat ze bij het feest achteraf liet zien haar vocale kunstjes nog onder de knie te hebben. De Rolling in the Deep-zangeres greep de microfoon tijdens een karaoke-sessie en zong onder andere Beyonce's nummer Crazy in Love

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Superslanke Adele is talk of the town door déze foto

Minstens zo opvallend als haar stem is Adele's bizarre transformatie. Naar verluid is ze zo'n 35 kilo verloren en de zangeres gaat er de laatste tijd veel op uit om met haar nieuwe figuur te pronken. Haar dieetperiode volgt de scheiding van haar man Simon afgelopen september. De hoop onder fans is dat ze binnenkort met nieuwe emotionele muziek komt. Of ze over haar ervaringen als BABS zal zingen, is onduidelijk. Het is namelijk al de tweede keer dat Adele de trouwambtenaar is. Ze was dit ook bij het huwelijk van presentator Alan Carr. 

Niet iedereen is blij met de superslanke Adele. Veel van haar fans vinden haar nu veel te dun, zoals te zien is in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore