Entertainment

Vriend Love Island-presentatrice Caroline Flack in diepe rouw

16 februari 2020 13:44 Aangepast: 16 februari 2020 16:45
Beeld © Instagram @carolineflack

Het kwam als een grote shock voor de fans van 'Love Island' toen presentatrice Caroline Flack op zaterdag overleed. De 40-jarige werd levenloos in haar Londense appartement aangetroffen. De vriend van de presentatrice, Lewis Burton (27), heeft zich voor het eerst uitgesproken over haar dood.

"Ik heb zoveel pijn, ik mis je zo erg"

Caroline pleegde afgelopen zaterdag zelfmoord. Het was een grote shock voor Love Island-fans. De Britse was een zeer geliefde presentatrice. De vriend van de presentatrice heeft voor het eerst sinds haar dood van zich laten horen.

"Mijn hart is gebroken. Wij hadden zoiets speciaals", schrijft Lewis in een Instagram-bericht. "Ik heb er geen woorden voor. Ik heb zoveel pijn, ik mis je zo erg." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Love Island-presentatrice Caroline Flack overleden

De twee waren verwikkeld in een rechtszaak, omdat Caroline haar vriend zou hebben mishandeld. Ondanks dat weet Lewis zeker dat ze zich "veilig" voelde bij hem. "Je zei altijd: ik denk nergens anders aan als ik met jou ben", aldus de 27-jarige in zijn eerbetoon. "Ik mocht er nu niet bij zijn, ook al bleef ik ernaar vragen en vragen."

Hij bleef aan haar zijde tijdens de ontwikkelingen in de rechtszaak. Het stel mocht van de rechtbank geen contact met elkaar hebben nadat Lewis 112 belde en zei: "Ze probeert me te vermoorden." 

Heb jij vragen over zelfmoord?

Stichting 113 Zelfmoordpreventie: 0900-0113 of 113.nl Openingstijden: 24 uur, 7 dagen per week

Het koppel was van plan om de draad weer op te pakken na de rechtszaak in maart. Lewis heeft meermaals aangegeven niet achter de vervolging van Caroline te staan.

De Love Island-presentatrice stond flink in de schijnwerpers in de Britse media door de zaak. "Ik zal je stem zijn, schat", gaat hij verder in zijn Instagram-bericht. "Niets kan jou terugbrengen, maar ik zal mijn best doen om je elke dag trots te maken. Ik hou met heel mijn hart van je." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Daniël van 'Love Island' speelt open kaart in onthullende video

X Factor-collega Cheryl Cole deelt ook haar verdriet op Instagram. "Dit is zo ongelooflijk triest. Ik heb er geen woorden voor", schrijft de zangeres. "Ik hoop dat we wat aardiger tegen elkaar kunnen doen (...) We zijn ten slotte allemaal mensen."

Ook Kelly Osbourne zal haar vriendin missen. "Wat een bijzonder mens was je", meldt ze. "Het was een eer en privilege om je gekend te hebben en je mijn vriendin te noemen. Ik kan nauwelijks geloven dat ik dit nu schrijf." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Love Island'-Lotte laat zich van meest sexy kant zien

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore