Ga naar de inhoud
Entertainment

Zoveel weken is Katja Schuurman al zwanger

Beeld © ANP

Hét Valentijnsnieuws van vandaag komt toch wel van Katja Schuurman (44). Door het dolle heen maakte ze vandaag bekend samen met haar haar grote liefde Freek van Noortwijk (30) een kindje te verwachten. "We weten het al een aantal weekjes", onthult de vader van de presentatrice nu aan ons.

"Het is natuurlijk een fantastisch mooi begin van 2020"

Op deze manier maakte Katja haar zwangerschap bekend

03:27

In oktober 2019 gaf Katja aan graag een kindje te willen en te stoppen met medicatie tegen haar bipolaire stoornis, om sneller zwanger te kunnen worden. En nu is het gelukt! Aan de telefoon bij Ruud de Wild vertelt Katja dat ze inmiddels twaalf weken zwanger is en in Mexico, waar ze is voor de opnames van Beter Laat Dan Nooit, nog een echo heeft gehad. "Het gaat helemaal goed", vertelt de zwangere Katja vrolijk.

Katja
Lees meer:
Katja Schuurman en Freek van Noortwijk krijgen een kind

Wim Schuurman, de vader van Katja kan niet wachten op zijn volgende kleinkind te ontmoeten. "Het is natuurlijk een fantastisch mooi begin van 2020", vertelt hij aan ons. "We hopen dat hij of zij, net zo gelukkig mag worden met de familie als dat de anderen dat zijn." Volgens Wim is haar leeftijd geen enkel probleem. "Katja is 44, maar ziet eruit als 34!", sluit hij af.

'Vlucht
Lees ook:
'Vlucht HS13' is bloedstollende dramaserie met Katja Schuurman

De actrice heeft al een kindje met haar ex-man Thijs Römer: Sammie van negen.