Ga naar de inhoud
Entertainment

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk krijgen een kind

Beeld © ANP

Afgelopen oktober gaf Katja al aan dat ze stopte met de medicatie tegen haar bipolaire stoornis, omdat ze graag zwanger wilde worden. Ze zei ook dat ze zichzelf met 44 jaar relatief oud vond voor nog een kindje. Desondanks is ze er vol voor gegaan, want op Instagram deelt ze vandaag het bericht dat haar man Freek van Noortwijk (30) en zij een kind krijgen.

"We worden papa en mama!"

"Het mooiste Valentijnscadeau dat we elkaar konden geven", schrijft Katja bij een foto met Freek. "We worden papa en mama!" Het regent felicitaties onder het kiekje van de twee. Het is het tweede kindje voor de presentatrice, die samen met haar ex-man Thijs Römer al dochter Sammie kreeg. Katja's manager heeft bevestigd dat de actrice zelf zwanger is; dat liet de actrice op Instagram in het midden.

Katja
Lees ook:
Katja Schuurman: 'Inchecken bij KLM is nooit een ding geweest'

Freek gaf vorig jaar in het weekblad Story aan dat het een van hun doelen was om een baby te krijgen. "Ik heb dit jaar twee belangrijke taken. Trouwen met Katja en haar bezwangeren", zei hij. "We vinden het een reële wens." Het stel gaf elkaar afgelopen zomer het jawoord, al was het niet voor de wet. Je ziet alles over de bruiloft in de video hieronder. 

Zo ging het eraan toe bij huwelijk Katja en Freek

05:45