Entertainment

Bridget deelt intieme momenten van trip naar Rome

13 februari 2020 21:26 Aangepast: 13 februari 2020 21:29
Beeld © YouTube-kanaal Bridget and Leon's Travel Tips

Amper een paar uur terug in Nederland deelt Bridget Maasland (45) alweer een video van haar vorige trip aan Rome. Of zoals de presentatrice het noemt: "De mooiste stad op aarde."  

"Ik vond het fantastisch"

Bridget is met een grote groep vrienden en familie in de Italiaanse hoofdstad om daar de boel op stelten te zetten. Ook haar liefje André Hazes (26) is van de partij, zijn moeder Rachel (49) ontbreekt echter in het tweede deel van de vlog. Hoewel het stel in de eerste video nog in een deuk ligt om haar capriolen, brengt ze de laatste dagen van de citytrip ziek door in bed. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rachel Hazes ziet huwelijk tussen André en Bridget wel zitten

Er staat een bijzondere tour op het programma door Vaticaanstad. Al staat Dré niet bepaald te springen... "Het duurt drie uur hè", zeurt hij voor de camera. Maar als hij eenmaal alle pracht en praal ziet, vindt hij het meer dan waard. Ook Bridget is, ondanks dat het voor haar niet de eerste keer is, onder de indruk. "Ik vond het fantastisch", vertel ze enthousiast na een bezoek aan de Sixtijnse Kapel. 

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Monique lijkt ondanks alles André nog steeds te supporten

Rachel lijkt groot fan te zijn van haar schoondochter. Aan RTL Boulevard vertelt ze zelfs dat ze een eventueel huwelijk tussen Bridget en haar zoon André Hazes wel ziet zitten.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore