Entertainment

Famke Louise is tegen cosmetische ingrepen en Photoshop

13 februari 2020 09:39 Aangepast: 13 februari 2020 09:57
Famke Louise Beeld © Hollandse Hoogte

Zangeres Famke Louise (21) wil het gebruik van botox en plastische chirurgie niet promoten bij haar fans. Ze wil de nadruk leggen op de boodschap dat iedereen mooi is, op zijn of haar eigen manier, zonder ingrepen.

"Ik ben ook erg tegen Photoshop"

In gesprek met Grazia is Famke openhartig over het onderwerp. Ze benadrukt dat ze zelf altijd honderd procent zichzelf is op foto's. "Ik ben ook erg tegen Photoshop en bewerk mijn foto's alleen als het gaat om de helderheid of om ze iets scherper te krijgen. Verder verander ik nooit iets aan een foto." De zangeres wil een voorbeeld zijn voor haar fans. Ze maakte onlangs de documentaire Bont Girl, over bont in de mode-industrie. In 2018 ontving Famke de titel 'Dom Bontje'. Dat heeft haar zo wakker geschud dat ze nu nooit meer bont wil dragen.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Famke Louise wil koste wat het kost Valentijnsdate

De zangeres is erg geschrokken van hoe de mode-industrie omgaat met bont. "Ik ben me heel bewust geworden van de bontindustrie en hoe het allemaal in zijn werk gaat. Ik ben erg geschrokken", aldus Famke. Deze docu, die op Videoland te zien is, kreeg veel positieve recensies. Famke hoopt vooral dat ze anderen aan kan zetten tot nadenken. "Ik hoop natuurlijk wel dat mensen mijn documentaire gaan kijken en van gedachte veranderen."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Famke Louise ‘belaagd’ door dierenactivist tijdens presentatie

In RTL Boulevard vertelde Nikkie Plessen (34) over de documentaire Bont Girl, met Famke Louise in de hoofdrol. Ze vindt de docu erg heftig. In onderstaande video zie je meer.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore