Entertainment

Praat Leonie ter Braak hier haar mond voorbij over WIDM?

12 februari 2020 15:10 Aangepast: 12 februari 2020 15:59
Beeld © AVROTROS

Ze staat bij verschillende kandidaten hoog op de lijst van verdenkingen. Maar wat is precies de tactiek van Leonie ter Braak (39) in 'Wie is de Mol?'. Daarover vertelt ze meer in de nieuwste editie van 'Viva'.

"Ik ben wel goed in liegen"

Leonie verklapt dat ze kneitergoed kan liegen. Tel daar haar acteerskills bij op en je hebt de ideale mol gevonden voor het programma. Ze ging dus absoluut niet onvoorbereid het spel in. "Vooraf dacht ik qua tactiek: gewoon goed opletten. Ik ben televisiemaker, dus ik ga dat trucje wel doorhebben. Maar nee hoor, dat werkt zo niet als je in zo'n andere wereld duikt", aldus de actrice.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

WIDM-kijker ontdekt bizarre hint die naar Nathan leidt

Of Leonie de Mol is of simpelweg aan het mollen is, het was hoe dan ook niet makkelijk. "Ik vond het heel intens. Mijn gedachten stonden geen seconde stil." Hoewel de actrice zelf goed kan liegen, was het voor haar man Floris een stuk lastiger. "We hadden vooraf gezegd dat ik naar een retraite in Oostenrijk ging. Mensen om ons heen vonden dat vreemd en hij moest liegen als ze ernaar vroegen, gek werd hij ervan." 

In hetzelfde interview vertelt de Wie is de Mol?-kandidaat dat ze na drie weken weer terugkwam op social media. Betekent het dat Leonie de volle drie weken in China is geweest voor de opnames én dat ze het tot de finale heeft geschopt? Dat is nog even afwachten. 

Het hele interview met Leonie lees je nu in Viva.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

WIDM-fans weten het zeker: dit is de volgende afvaller

In gesprek met RTL Boulevard vertelt medekandidaat Miljuschka Witzenhausen (34) over haar ervaring met het programma. Bekijk de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore