Entertainment

Demi Lovato sluit donkere periode af met nieuwe tattoo

12 februari 2020 14:11
Demi Lovato Beeld © Getty Images

Na een zware periode is het tijd voor nieuwe inkt op het lichaam. Dat geldt tenminste voor Demi Lovato (27). De zangeres deelt op Instagram haar nieuwe tatoeage, waarmee ze viert dat ze is hersteld na haar drugsoverdosis van bijna twee jaar geleden.

"In de tussentijd heb ik een ongelooflijk betekenisvolle tatoeage laten zetten"

Het is alweer een kleine twee jaar geleden dat Demi een drugsoverdosis had. Het werd haar bijna fataal, maar inmiddels gaat het een stuk beter met de zangeres. "Mijn social media-accounts gingen op zwart toen ik me voorbereidde op mijn Grammy- en Super Bowl-optreden, maar in de tussentijd heb ik een ongelooflijk betekenisvolle tatoeage laten zetten", verklaart ze nu op Instagram. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Eigen talkshow Demi Lovato in de maak

De zangeres ging onvoorbereid de stoel in. "Ik had geen idee wat ik wilde laten zetten, maar ik vertelde hem over mijn leven en waar ik nu sta", legt Demi uit over het proces. "We creëerden een combinatie van afbeeldingen die de spirituele bewustwording die ik heb gehad vertegenwoordigen." Het blijkt om een gevallen engel te gaan, die wordt opgehemeld door drie duiven. Bovendien schijnt het licht van de engel omhoog, wat moet betekenen dat ze haar duisternis achter zich laat. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Demi Lovato wist niet of ze ooit weer zou optreden na overdosis

Demi worstelt al tijden met haar soberheid. Tijdens de Grammy's van afgelopen maand keerde ze voor het eerst weer terug op het podium met een speciale single gewijd aan dat moment, genaamd Anyone. Het nummer werd geschreven door een oud-The Voice-kandidate uit Nederland. In de video hieronder vertelt zij over de comeback single van Demi. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore