Ga naar de inhoud
Entertainment

Marlijn Weerdenburg vecht voor erkenning

Beeld © ANP

Het feit dat Marlijn Weerdenburg (36) als kind gepest werd, speelt de actrice nog altijd parten. Dit liet ze weten in het programma ‘De Geknipte Gast’, toen ze in de kappersstoel zat bij presentator Özcan Akyol (35).

“Ik wil laten zien dat ik het wel waard ben en dat zij ernaast zaten”

De presentator vroeg Marlijn naar haar drukke werkzame leven en waarom ze zoveel doet. "Ik wil gewoon erkenning, ik wil gezien worden," antwoordde ze. "Ik werd thuis wel gezien, maar op school werd ik gepest. Dat doet echt iets met je als kind."

Marlijn
Ook leuk:
Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen nemen MolTalk over

De actrice heeft het gevoel zich extra te moeten bewijzen ten opzichte van haar vroegere plaaggeesten. "Ik wil laten zien dat ik het wel waard ben en dat zij ernaast zaten. Dat gat wordt nooit gedicht. Dat klinkt heel dramatisch," snikte Marlijn terwijl ze haar tranen de vrije loop liet.

Marlijn
Lees ook:
Marlijn Weerdenburg gaat zich inzetten voor KWF

Door gepest te worden is haar leven veranderd, meent de actrice. "Ieder kind krijgt een moment in zijn leven waarin hij of zij een klap krijgt. Dan verlies je die losheid en vrijheid."

Marlijn presenteert momenteel Molltalk, samen met Rob Verheijen. En dat doet ze als oud-finalist graag, omdat ze er dan toch weer een beetje bij hoort. Zo vertelde ze aan ons:

Marlijn Weerdenburg: 'Succes MolTalk is te gek, ook heel eng'

04:42