Entertainment

Genieten: hitserie The Good Doctor krijgt vierde seizoen

11 februari 2020 15:56 Aangepast: 11 februari 2020 15:57
Freddie Highmore Beeld © ABC

Krijg je geen genoeg van 'The Good Doctor'? Gelukkig maar, want er komen nóg meer afleveringen aan. Het Amerikaanse televisienetwerk ABC heeft aangekondigd dat de serie een vierde seizoen krijgt.

"Het gecompliceerde, verrassende en emotionele avontuur van de show is het perfecte doktersrecept voor nu"

De bijzondere show The Good Doctor is een daverend succes. Volgens de zender is het zó'n 'speciale en oprechte serie' dat meer afleveringen niet uit konden blijven. "Doordachte verhalen, gecombineerd met een ongelooflijke cast hebben deze serie de afgelopen drie seizoenen tot een succes gemaakt. Ik kijk er naar uit om te zien wat de volgende stap is", laat directeur van ABC Karey Burke weten in een statement. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

The Good Doctor komt met seizoen 3

"Het gecompliceerde, verrassende en emotionele avontuur van de show is het perfecte doktersrecept voor nu", gaat het verder in het statement. In The Good Doctor wordt de jonge, autistische chirurg Murphy - gespeeld door Freddie Highmore, die we ook kennen uit Bates Motel - gevolgd. De dokter heeft bovendien het savantsyndroom, wat inhoudt dat hij op één specifiek terrein zeer ontwikkeld is. In zijn geval dus als arts in het St. Bonaventure-ziekenhuis. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nieuw seizoen The Good Doctor van start

De complete eerste twee seizoenen van The Good Doctor zijn te zien bij Videoland, net als de eerste elf afleveringen van het derde seizoen. In de video hieronder zie je een interview met hoofdrolspeler Freddie. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore