Entertainment

Amerikaanse talkshowwereld is veel killer volgens NikkieTutorials

10 februari 2020 20:49 Aangepast: 10 februari 2020 20:51
Beeld © ANP

Nikkie de Jager (25), beter bekend als NikkieTutorials, is de afgelopen maand wereldnieuws als ze openbaart dat ze transgender is. Haar verhaal doet ze niet in een Nederlandse talkshow, maar in een Amerikaanse: Ellen. Dat geeft wel aan wat de status van de beautyvlogger is. In 'DWDD' vertelt Nikkie over deze ervaring.

"Het is natuurlijk de grootste eer"

Toch heeft Nikkie wel gemerkt dat er een verschil is tussen hoe het er aan toe gaat bij talkshow in de Verenigde Staten en in Nederland. "Het is wel anders bij Ellen dan bij DWDD", vertelt Nikkie. "En dan geef ik jou het positieve", zegt ze tegen Matthijs. Als de presentator dan vervolgens vraagt hoe ze dat bedoelt, zegt Nikkie: "Jij komt bijvoorbeeld wél een handje geven vooraf."

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Nikkie de Jager bij Ellen DeGeneres: 'Ik ben eindelijk vrij'

"En we gaan door naar leuk nieuws!" zegt de beautyvlogger daarna semi-ongemakkelijk. Uiteindelijk zet ze haar uitspraak wel een beetje recht. "Ik sta natuurlijk wel bij mijn woorden. Dat ik zo'n podium mocht betreden is een grote eer."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Nikkie Tutorials: vooralsnog geen stappen tegen chanteerder

Nikkie is razend populair over de hele wereld door haar make-up tutorials op YouTube. Toch genereert de beautyvlogger afgelopen maand nog meer aandacht als zij vertelt transgender te zijn. Nikkie trad er zelf mee naar buiten, omdat ze gechanteerd werd. Veel mensen spraken schande over die chantage. Dat zie je in de video hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore