Entertainment

Prins Andrew krijgt opnieuw een klap te verwerken

10 februari 2020 17:50 Aangepast: 10 februari 2020 18:12
Prins Andrew (archieffoto). Beeld © EPA

Het leven van de Britse Prins Andrew (59) is de laatste tijd niet makkelijk, wat hij waarschijnlijk geheel aan zichzelf te danken heeft. Doordat hij verdacht wordt van het hebben van warme banden met de overleden 'misbruikmiljardair' Jeffrey Epstein, heeft zowat de hele wereld zich tegen hem gekeerd. Queen Elizabeth (93) heeft zijn verjaardag gecanceld, hij heeft zijn koninklijke functies neergelegd en nu heeft zijn eigen goeden doel de banden ook nog verbroken.

Het investeringsplatform Pitch@Palace, dat hij zelf heeft opgericht, heeft zijn naam van de website gehaald. Prins Andrew wordt niet meer als oprichter genoemd. Ook andere referenties naar het adres van de prins zijn verwijderd.

 

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Prins Andrew noemt vrouw die hem beschuldigt van misbruik 'ziek'

Prins Andrew ligt zo onder vuur na zijn interview met BBC. In dat gesprek werd hij bevraagd over zijn banden met Jeffrey Epstein. Andrew zou van Epsteins praktijken geweten hebben en daar zelf ook bij betrokken zijn. In het interview ontkende hij dat, wat veel kijkers uiterst ongeloofwaardig vonden.

Sinds dat interview is de situatie van Prins Andrew alleen maar penibeler geworden. Meer daarover zie je in onderstaande video.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore