Entertainment

Waarom je het nieuwe liefdesprogramma #Couplegoals wil zien

10 februari 2020 17:37
Beeld © RTL Boulevard

Volg je showbizzkoppels op de voet? Dan wil je het nieuwe programma '#Couplegoals' ongetwijfeld zien. In deze show stelt RTL Boulevard de leukste showbizzkoppels vragen over hun relatie met één doel: wie er met de titel 'Showbizzkoppel van 2020' vandoor gaat.

Wat vinden de stellen écht van hun schoonouders? Hoe zit het met hun bedprestaties? En wanneer hebben ze voor het laatst seks gehad? Vanaf 14 februari beantwoorden je favoriete sterrenkoppels de (h)eerlijke vragen waarop jij het antwoord wil weten in #Couplegoals. Wie het eerlijkst durft te zijn, wordt bekroond tot 'Showbizzkoppel van 2020' en is terecht #couplegoals. 

In deze love game drukken de stellen op de liefdesbutton om te bepalen welke vraag ze moeten beantwoorden. Alleen als ze eerlijk antwoord durven geven, verdienen ze punten. En iedere aflevering geldt: hoe juicier de vraag, hoe meer punten er te verdienen zijn.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Donny Roelvink springt in de bres voor vriendinnetje

De pittige vragen die normaal onbeantwoord blijven, worden nu wél beantwoord. Voor de pikante opdracht wil je al helemaal blijven kijken. Hiermee verdient een koppel de meeste punten, maar wie durft elkaar een lapdance te geven voor de draaiende camera's en gaat rechtstreeks voor de winst? Deze vrijdag kun je zien hoe eerlijk het eerste stel Donny Roelvink (22) en Janice Blok (28) is en of die lapdance er inderdaad van komt. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Donny Roelvink vraagt vriendin 'ten huwelijk' in grappig filmpje

Het ziet ernaar uit dat het volgende Roelvinkjes-programma zonder Donny verdergaat. In de video hieronder vertelt Dries er meer over.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore