Entertainment

WIDM-fans weten het zeker: dit is de volgende afvaller

10 februari 2020 13:51
Beeld © AVROTROS

Het spel is nog niet uitgespeeld voor de 'Wie is de Mol?'-kandidaten. Ook fans van het programma zijn er nog lang niet klaar mee, maar dit keer lijkt de afvaller van volgende week al te zijn onthuld. Let op! Dit artikel bevat spoilers over het huidige seizoen van 'Wie is de Mol?'

De fans van Wie is de Mol? zitten elke zaterdag met spanning te kijken naar de aflevering en de executie in het bijzonder. Het verdenkspel houdt maar niet op. Bovendien blijven de theorieën terugkomen over wie er de grootste gluiperd van het spel is. Er is zelfs een heel programma aan gewijd: MolTalk. Maar die lijkt voor de volgende aflevering van het programma niet nodig te zijn. Oplettende WIDM-fans hebben namelijk iets geks gezien. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

WIDM-fans komen met talloze theorieën door waaierproef

YouTuber Wouter heeft een deel van zijn kanaal ingedeeld voor WIDM-filmpjes. Zijn laatste video maakt veel los bij de fans. Hierin bespreekt hij namelijk de preview voor de volgende aflevering, waarin presentator Rik de naam Nathan in zijn computer invoert tijdens de executie. Vervolgens hoor je de geschrokken reacties van de overige kandidaten. Dit zou betekenen dat de voetballer een rood scherm heeft gekregen en naar huis moet. Aan de andere kant zijn er kijkers die het zien als manipulatie en er niets van geloven. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Oplettende kijker ontdekt een grote molactie van WIDM-Rob

Het val allemaal nog te bezien natuurlijk. Claes, Miljuschka, Buddy, Leonie, Rob en Nathan zullen het aankomende zaterdag om 20.30 uur weer tegen elkaar opnemen in Wie is de Mol? Benieuwd wie er allemaal verdacht worden? Bekijk de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore