Entertainment

Kate Beckinsale is alle kritiek beu (en slaat keihard terug)

10 februari 2020 13:17
Kate Beckinsale Beeld © Getty Images

In het openbaar tongzoenen met superjonge vriendjes. Het werd Kate Beckinsale (46) niet in dank afgenomen, maar de actrice kan het niets meer schelen. Ook de kritiek op haar uiterlijk laat haar koud, zo blijkt uit haar felle reacties op volgers die haar aanvallen op Instagram.

"Heb je je complimenten op echte vrouwen uitgeprobeerd of alleen op opblaasbare?"

Kate heeft meer dan duidelijk gemaakt dat ze er niet van gediend is om bekritiseert te worden om haar uiterlijk of de jonge vriendjes waarmee ze wordt gespot. Toen de actrice een foto op Instagram plaatste van een rode loper-evenement, kreeg ze de wind van voren. "Je lijkt op een Madame Tussaud-pop", vond één van haar volgers. Ze ziet er duidelijk wel de humor van in. "Laten we ruilen", schrijft Kate terug. "Dan kan ik een keer op een lelijke kale man lijken." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kate Beckinsale reageert fel op geruchten Machine Gun Kelly

Haar reactie kwam hard aan bij de man. "Waarom doe je zo kleinzerig?" schreef hij terug. Hij vond haar blijkbaar gewoon mooier met minder make-up. Maar Kate hield zich niet meer in. "Heb je je complimenten op echte vrouwen uitgeprobeerd of alleen op opblaasbare?" vroeg ze grappend. Ook de liefdes van de actrice werden lagen flink onder vuur. "Je kunt de waarheid niet aan en slaat terug als een gebroken beestje. Staat je niet goed, schatje. Net als toen je tongde met Pete Davidson bij een Lakers-wedstrijd." 

View this post on Instagram

Very meta. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kate Beckinsale ontkent datinggeruchten Jamie Foxx

Hier wist Kate ook wel raad mee. "Ik hou ervan als je me schatje noemt", zei ze tegen de criticus. Een van haar fans merkte op dat het niet een Lakers-wedstrijd, maar een hockeywedstrijd was waar ze zoenend met Pete werd gespot. Kate begrijpt wel waar het misging. "Al die verschillende soorten hockey maakt het ook wel verwarrend", grapte ze.

Kate is overigens niet de enige die bakken kritiek over zich heen krijgt online. In de video hieronder zie je de BN'ers die overladen worden met negatieve reacties. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore