Entertainment

Kijkers 'The Voice' raken niet uitgepraat over Martijn Krabbé

07 februari 2020 22:20 Aangepast: 07 februari 2020 23:18
Beeld © Instagram @martijn_krabbe

Dat voor de camera altijd alles nét een beetje extra wordt aangedikt is een feit. Maar Martijn Krabbé (51) is vanavond wel een tikkeltje doorgeslagen vindt een flink aantal kijkers op Twitter. "Vind Martijn vanavond toch een beetje op clown Bassie lijken", reageert iemand op zijn 'look'.

Alle commotie over de spanningen tussen coaches Lil' Kleine en Anouk lijkt als sneeuw voor de zon verdwenen. Op Twitter heeft iedereen het namelijk nog maar over één ding: het uiterlijk van de presentator. Dat laat namelijk nog wat te wensen over... "Zondag is de kans groot dat ze code oranje geven... Martijn anticipeert daar alvast op", valt iemand op.

Een andere Twitteraar maakt zelfs de vergelijking met een Oempa Loempa, uit Sjakie en de chocoladefabriek. En zo gaat het nog wel even door... Een kleine greep uit de reacties:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ex-vrouw Martijn Krabbé bevallen van meisje

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chris Zegers vindt The Voice maar 'egotripperij'

Hoewel Anouk en Kleine het inmiddels hebben goedgemaakt, verwacht voormalig Voice-talent Samantha Steenwijk toch dat een van de twee volgend jaar het veld moeten ruimen. Dit zei ze er vanavond over in RTL Boulevard:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore