Entertainment

Mascha van Beautygloss ontwerpt haar eigen curvy collectie

07 februari 2020 20:40
Beeld © ANP

Mascha Feoktistova (33) mag dan aanstaande zomer moeder worden, dat betekent niet dat ze het rustiger aan gaat doen. In tegendeel zelfs! De mommy to be, die op YouTube video's post als Beautygloss, komt namelijk met een eigen kledingcollectie. 

"Ze zijn zó leuk geworden"

Via Instagram maakt Mascha vandaag bekend dat ze samen met Josh Veldhuizen de afgelopen maanden heeft gewerkt aan twee jurkjes en twee tops. "Ze zijn zó leuk geworden", schrijft de make-up goeroe bij de post. Het is niet de eerste keer dat de YouTube-ster achter de ontwerptafel kruipt. Blijkbaar smaakt het naar meer.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Beautygloss-Mascha toont prachtige babybump

 De JOSH V Designed by Mascha Feoktistova Collection is helemaal Mascha en weerspiegelt alle aspecten van haar persoonlijkheid. Leuk detail: de items zijn volledig babybelly-proof! Ook aan de meer curvy dames heeft ze gedacht, de collectie gaat namelijk tot 2XL.

Mede-ontwerpster Josh laat via Instagram weten enorm trots te zijn op de samenwerking. In haar nieuwste vlog geeft ze alvast een kijkje achter de schermen tijdens de shoot.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Mascha van Beautygloss onthult geslacht van haar kindje

De collectie is vanaf maart te koop.

RTL Boulevard sprak de mommy to be, die in juli is uitgerekend, een tijdje terug nog over haar zwangerschap. Bekijk de hele video hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore