Entertainment

'Love Island'-Daniël en Victoria maken elkaar af op social media

07 februari 2020 13:45 Aangepast: 07 februari 2020 22:14
Daniël en Victoria Beeld © RTL/Nick van Ormondt

Het is hommeles tussen Daniël (21) en Victoria (21). De twee 'Love Island'-gangers maken elkaar live op Instagram uit voor rotte vis. Wat de aanleiding voor de ruzie precies is, blijft onduidelijk. Dat het menens is, blijkt wel uit de screenshots.

"De waarheid komt altijd boven tafel"

Toen Daniël gisteren live ging op Instagram, werd hij meteen aangevallen door zijn voormalige Love Island-collega. Waarom de twee elkaar niet kunnen luchten, wordt niet verteld. Maar het moge duidelijk zijn dat ze geen vrienden zijn. "Je bent totaal niet eerlijk", vertelt Victoria in de chat van de livesessie. "Blijkbaar betekende het in de villa niks voor jou. Heel oprecht geweest ben je dan. De waarheid komt altijd boven tafel." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Love Island-Daniël: 'Ik ben niet het beste vriendje geweest'

"Ik wilde nooit ruzie met je, want ik dacht dat we vrienden waren", gaat Victoria verder. Volgens de Love Island-ster liegt Daniël. Waarover precies wil ze niet vertellen. "Je bedriegt mensen", vindt zij. "Als je wilt praten, doen we dit privé. Anders niet." De overige kandidaten van het programma zijn er ook van op de hoogte, meldt Victoria. "We beschermen jou echt zo erg, dat is het grappigste." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wéér een Love Island-breuk: wat is er nu aan de hand?

Dat liegen kunnen de fans van Love Island gewoon ontdekken, denkt Victoria. "Kijk zelf even je Love Check-up terug en wees eerlijk tegen je kijkers", tipt ze. "Dit kan echt niet meer. En dan zo over mij lullen. Als je een man bent, stuur mij dan gewoon een direct message met wat je probleem is, want ik heb hier nooit om gevraagd." Daniël zette onlangs een punt achter zijn relatie met een Temptation Island-verleidster. Ook daar heeft Victoria contact mee gehad. "Daniëlle heeft mij genoeg verteld", verduidelijkt ze. 

Bekijk Daniëls aflevering van Love Check-up hieronder:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore