Entertainment

Tony Junior grapt over nummer met ex-vriendin Maan: 'Kutplaat'

06 februari 2020 17:53
Beeld © ANP

Op het nieuwe album van zangeres Maan de Steenwinkel (22) staat het nummer '7 Maanden', dat ze samen met haar ex Tony Junior (30) maakte. In het YouTube-programma 538 Release Reacties vertelt Tony wat hij van het nummer vindt.

"De meest gestelde vraag aan ons was wanneer we samen een plaat gingen maken"

In de YouTube-serie krijgt Tony nummers te horen, waar hij vervolgens van moet zeggen wat 'ie ervan vindt. Het tweede nummer is '7 Maanden', van Maan en hem samen. "Kutplaat", zegt hij gekscherend. Daarna begint de dj uit te leggen. "De meest gestelde vraag aan ons was wanneer we samen een plaat gingen maken."

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Maan is dankbaar voor reacties op debuutalbum

Een avond waarop de twee samen een serie zaten te kijken, was de aanleiding tot het nummer. "Ik vroeg Maan toen of ze op zichzelf een nummer kon schrijven", zegt Tony. Maan antwoordde daar positief op. "Vervolgens heb ik een plaat gemaakt en uiteindelijk is er dit nummer uitgekomen."

En waarom dan de titel '7 Maanden'? "In het prille begin, toen onze relatie nog een beetje geheim moest blijven, daar is onze relatie echt tot stand gekomen. En dat duurde zeven maanden", legt Tony uit.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Zangeres Maan wil 'andere kant' laten zien met debuutalbum

Dat het nummer uit is gekomen nadat Maan en Tony uit elkaar zijn gegaan, vindt Tony lastig. "Heel raar is dat. Maar het is zoals het is. Verder zijn Maan en ik gewoon heel chill samen en trots op deze plaat", besluit hij.

In RTL Boulevard vertelde Maan laatst over haar debuutalbum. Meer daarover zie je in de video hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore