Ga naar de inhoud
Entertainment

Katja Schuurman: 'Inchecken bij KLM is nooit een ding geweest'

Katja Schuurman (44) is de laatste tijd veel in het nieuws geweest met het nieuws dat ze niet meer zou mogen inchecken bij vliegmaatschappij KLM. De presentatrice zou zich dusdanig misdragen hebben aan boord van een vliegtuig, dat KLM haar in de toekomst niet meer mee zou hebben. Katja heeft die aantijgingen altijd ontkend. In RTL Boulevard reageert ze op dit nieuws.

"Soms maken de media een ding van iets"

Vlak voordat Katja, voor de opnames van het reisprogramma Beter Laat Dan Nooit, het vliegtuig instapt, vraagt RTL Boulevard-reporter Aran Bade (35) haar naar hoe ze ingecheckt is. "Ik ben online ingecheckt", vertelt Katja. "Want dat was wel een ding, hè?" vraagt Aran Bade. "Dat was dus eigenlijk helemaal geen ding", legt Katja uit. "Maar soms maken de media een ding van iets." Weekblad Story beweerde eerder nog dat Katja zich zo misdragen zou hebben dat ze niet meer online in mocht checken bij KLM.

Katja
lees meer:
Katja Schuurman nieuwe presentatrice Beter Laat Dan Nooit

De media gingen dermate diep in op Katja's vermeende misdragingen tijdens de vlucht, dat de presentatrice die bewuste media al smeekte om te stoppen met de berichtgeving over haar. "Ik ben niet van steen en mijn omgeving ook niet", schreef Katja destijds op Instagram.

Nu de storm een beetje is gaan liggen, vertrekt Katja dus 'gewoon' met het vliegtuig naar Midden- en Zuid-Amerika, waar de opnames van het programma plaats zullen vinden. De presentatrice gaat op reis met Gerard Cox (79), Peter Faber (76), Barrie Stevens (75) en Willibrord Frequin (78).

Katja
lees ook:
Katja Schuurman is leugens over privéleven zat

Katja neemt het presentatiestokje van Beter Laat Dan Nooit over van Olcay Gulsen (39). Olcay wenst Katja in de video hieronder veel succes.

Olcay wenst opvolgster Katja veel succes

00:19