Entertainment

Gwyneth Paltrow helemaal klaar met kritiek op lifestylemerk

06 februari 2020 17:30
Beeld © ANP

Wellnesskoningin Gwyneth Paltrow (47) is klaar met de kritiek op haar lifestyle-imperium 'Goop'. De Netflix-serie rondom het merk wordt omschreven als wetenschappelijke nonsens. Daar laat ze het niet bij zitten, dus grijpt ze haar kans om de negatieve berichtgeving tegen te spreken.

"Het is clickbait en bullshit"

In gesprek met Mashable haalt Gwyneth uit naar de mensen die kritiek geven op haar merk en de serie The Goop Lab. Ze beweert dat nieuwswebsites een graantje mee willen pikken van haar succes. "Het is een goedkope en makkelijke manier om mensen naar hun sites te lokken." Het is niet de eerste keer dat de actrice in opspraak raakt door de omstreden onderwerpen die ze behandelt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Netflix onder vuur door samenwerking met Gwyneth Paltrow

In het verleden heeft Gwyneth haar lezeressen aangeraden om speciale stenen vaginaal in te brengen. Onzin, volgens wetenschappers. Het resultaat? Een rechtszaak en een schikking van 125.000 euro. Maar als het aan de gezondheidsgoeroe ligt, zijn de dagen van de rechtszaken verleden tijd. "Als we ergens geïnteresseerd in zijn, dan schakelen we een expert in en stellen we vragen." Hiermee beweert ze dat Goop niet lukraak gezondheidsadviezen uitdeelt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Vaginakaars' Gwyneth Paltrow is niet aan te slepen

Sinds 2008 werkt de actrice al aan het lifestylemerk. Wat destijds is begonnen als wekelijkse nieuwsbrief, is inmiddels uitgegroeid tot een imperium waar mensen over taboedoorbrekende behandelingen kunnen lezen en wellnessproducten aanschaffen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore