Entertainment

Shannen Doherty beticht van 'aandacht zoeken met kankerdiagnose'

06 februari 2020 15:13
Shannen Doherty Beeld © Getty Images

Shannen Doherty (48) heeft recentelijk bekendgemaakt weer kanker te hebben. Maar de verzekeringsmaatschappij waarmee ze in een rechtszaak verstrengeld zit is van mening dat ze dit slechts gedaan heeft om wat sympathie en aandacht te genereren. Het zal je gezegd worden.

"Het leven is taai, maar jij bent nog taaier"

Shannen heeft recentelijk bekendgemaakt dat haar borstkanker weer is teruggekeerd en in het vierde stadium zit. Dit houdt in dat de ziekte zich heeft verspreid door haar lichaam.

De 90210-actrice deelt dit nieuws vlak voordat haar rechtszaak tegen verzekeringsmaatschappij State Farm begint. Ze eist geld van het bedrijf omdat dat weigert te betalen voor de renovatiekosten van haar huis na de natuurbranden die in 2018 plaatsvonden in Californië.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Shannen Doherty krijgt opnieuw diagnose borstkanker

State Farm is het niet eens met haar eis en beweert dat de actrice haar ziekte gebruikt om sympathie op te wekken. Het huis van Shannen zou helemaal niet beschadigd zijn door de bosbranden, claimt de organisatie. Bovendien zou de verzekeringsmaatschappij al ruim 1 miljoen dollar hebben betaald voor het herstel van de villa, het opruimen van de rommel en een jaar lang de huur van een tijdelijke woning hebben vergoed.  

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Shannen Doherty's hart gebroken door overleden paard

Het bedrijf meent dat Shannen "onjuist beweert recht te hebben om een verbouwing van haar huis ter waarde van 2,7 miljoen dollar, omdat ze borstkanker heeft en COPD." Ook beweert State Farm dat dit duidelijk wordt gemaakt in de papieren die zijn ingediend bij de rechtbank. "In de eerste zin van Shannens memorandum (...) is te zien dat ze van plan is om sympathie te wekken in haar stelling dat State Farm haar volledige huis opnieuw moet bouwen." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

90210-Shannen Doherty brengt ode aan Luke Perry in Riverdale

Gelukkig krijgt Shannen ook steun: haar beroemde vrienden steken haar een hart onder de riem. "Het leven is taai, maar jij bent nog taaier", laat goede vriendin en actrice Sarah Michelle Gellar weten op Instagram. Ook onder de post waarin Shannen het nieuws wereldkundig maakt, krijgt ze veel steunbetuigingen van haar volgers.

View this post on Instagram

Life is tough... but you are tougher

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar) on

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Shannen Doherty ook in remake 90210

Het is niet de eerste keer dat Shannen kanker heeft. In de video hieronder zie je hoe het er de vorige keer aan toeging. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore