Entertainment

Dit is de woonboerderij waar de familie Meiland gaat wonen

05 februari 2020 20:22 Aangepast: 08 februari 2020 11:57
Beeld © ANP

De familie Meiland gaat officieel 'au revoir' zeggen tegen Chateau Marillaux. Ze verruilen Frankrijk namelijk voor Hengelo. In deze plaats hebben de Meilandjes in november een schitterende woonboerderij gekocht.

Martien, Erica en Maxime houden de gemoederen flink bezig. Maar één ding is zeker: zodra ze ervoor kiezen om terug te keren in Nederland, beschikken ze over een prachtig huis buiten de bebouwde kom. Story meldt dat de familie een landgoed in de Achterhoek heeft gekocht met een vraagprijs van €975.000. Met een perceel van 1,2 hectare hebben ze in ieder geval genoeg ruimte om hun eigen flessen wijn op te slaan. 

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Meilandjes pakken hun koffers en keren terug naar Nederland

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chateau Meiland-Caroline: 'Ik heb geen kracht meer in mijn lijf'

De ruime woonboerderij is van alle gemakken voorzien, dus een grote verbouwing à la Chateau Marillaux is niet nodig. De beschrijving op Funda liegt er niet om: "Wie houdt van een landelijke uitstraling met veel privacy en ruimte zal zich snel thuis voelen in deze unieke woonboerderij met tweede woonverblijf annex kantoor, vrijstaande dubbele garage, luxe gastenverblijf met zuidgerichte veranda, alsmede een volledig geoutilleerde paarden inrichting bestaande uit o.a. drie stallen, paardenweide, wasplaats, trainingsmolen, rijbak met verlichting en dat alles op een perceel eigen grond van 1,2 hectare."

Er is slecht nieuws voor de mensen die hopen op een vervolg van Chateau Meiland in Nederland. Met drie slaapkamers lijkt de woonboerderij echt bestemd voor het gezin en dus niet voor gasten.

Miniatuurvoorbeeld
Ook lezen:

Erica verzekert gasten: 'Wij draaien het hele seizoen 2020'

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Maxime Meiland en dochtertje Claire zijn elkaars evenbeeld

Na de bekendmaking van het vertrek van de familie Meiland leek het erop dat de annuleringen binnenstroomden. Dochter Maxime laat nu weten dat dat wel meevalt, dat zie je hieronder:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore