Entertainment

Teen Mom-Kailyn kondigt vierde zwangerschap aan

04 februari 2020 18:14 Aangepast: 04 februari 2020 18:15
Kailyn Lowry Beeld © Getty Images

Kailyn Lowry (27) gaat haar gezin nog verder uitbreiden. De Teen Mom-ster deelt via Instagram het heugelijke nieuws voor de vierde keer zwanger te zijn. Hierop is ze te zien met haar drie zoontjes Isaac, Lincoln en Lux.

"Ik was enorm misselijk de hele tijd, had last van ochtendmisselijkheid en was helemaal futloos"

Het Teen Mom-legioen aan kinderen wordt nog een stukje groter. Kailyn is namelijk alweer zwanger, meldt ze via Instagram. Volgens de aankondiging is ze al 16 weken zwanger, al was het een vrij pittig begin dit keer. "Ik was enorm misselijk de hele tijd, had last van ochtendmisselijkheid en was helemaal futloos", legt ze uit. "Ik voel me al een stuk beter en hoop dat dat nog eventjes zo blijft." Vervolgens promoot de moeder een zwangerschapsproduct. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Teen Mom-Jenelle weer herenigd met ex-man David

Het is alweer het vierde kindje voor Kailyn, die al moeder is van Isaac, Lincoln en Lux. Haar drie zoontjes kreeg ze met drie verschillende vriendjes en uiteraard waren de MTV-camera's aanwezig om alles te volgen. De realityster kreeg haar eerste zoontje met toenmalig vriendje Jo. 16 & Pregnant werd een doorslaand succes en betekende de doorbraak voor Kailyn. Daarna bleef ze op tv met Teen Mom en kreeg zoon Lincoln met haar echtgenoot Javi. Het huwelijk liep op de klippen, waarna ze Lux kreeg met een medewerker van MTV. Wie de vader is van haar vierde kind is onbekend. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Teen Mom-Kailyn heeft het gehad met 'regeltjes' moedermaffia

Het is al tijden drama in de wereld van de Teen Mom-sterren. Zo ging het helemaal mis in het huwelijk van Jenelle Evans en haar echtgenoot David Eason, zoals te zien is in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore