Entertainment

Nienke Plas brengt eerste ep de wereld in

03 februari 2020 17:16 Aangepast: 03 februari 2020 17:55
Beeld © ANP

Nienke Plas (33) komt dit jaar met haar eerste ep. Op Lucky Number 7 staan zeven 'zeer persoonlijke nummers', kondigde de YouTuber en presentatrice aan. Het eerste nummer verschijnt op 28 februari en iedere maand komt er een nieuwe track uit.

"Deze gaat over Resley"

"De EP Lucky Number 7 bevat zes nummers die staan voor een moment met een man in mijn leven vóór Resley. De nummers gaan over de liefde, de irritatie, de lust of simpelweg de man in kwestie. Iedere passant heeft zijn eigen vibe, eigen geluid en gevoel", zegt Nienke, die haar fans iedere laatste vrijdag van de maand trakteert op een nieuw nummer. "Iedere maand een ander verhaal, een andere man, een ander gevoel en waar ik iedere keer zonder echte liefde weer verder ging. Tot het laatste nummer, Lucky Number 7. Deze gaat over Resley. Over ons. Over mijn geluk voor nu en altijd."

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Nienke Plas geeft kijkje achter de schermen bij The Masked Singer

Nienke is vooral actief als vlogger: haar YouTube-kanaal heeft 295.000 abonnees. In oktober won ze de Televizier-Ster voor beste online-videoserie voor haar Shitty Diary en de Talent Award. Momenteel tourt ze door het land met haar theatertour Van de hak op de tak.

De zaken gaan goed voor Nienke. Zo heeft ze ook een eigen realityserie. Daarover vertelt ze in de video hieronder meer.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore