Entertainment

Pamela Anderson verwerkt echtscheiding met levenslessen

03 februari 2020 04:32 Aangepast: 03 februari 2020 09:19
Beeld © ANP

Pamela Anderson (52) heeft een druk Instagram-weekend achter de boeg. Ze plaatste verschillende foto's waarbij ze allerlei quotes bij schreef. De actrice haalde onder meer Pablo Picasso, Mario Testino en Albert Einstein aan.

"Waanzin is steeds hetzelfde doen en andere resultaten verwachten"

Anderson trouwde op 20 januari tijdens een privƩceremonie in Malibu met filmproducent Jon Peters. De twee kwamen een paar maanden geleden weer bij elkaar, nadat ze dertig jaar geleden al eens iets hadden gehad. Zaterdag maakte het voormalig model bekend dat ze niet doorging met de papierwinkel om het huwelijk officieel te maken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Pamela Anderson voor de vijfde keer getrouwd

Ze besprak in een van de posts, die allemaal voorzien waren van zwartwitfoto's van haarzelf, ook nog even de liefde in haar eigen woorden. "Liefde is een risico", schreef ze over haar vijfde huwelijk, dat na twaalf dagen strandde. Ze eindigde met een quote van Einstein: "Waanzin is steeds hetzelfde doen en andere resultaten verwachten."

View this post on Instagram

Life in the fast lane - @mariotestino

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Pamela Anderson en Jon Peters zijn alweer gescheiden

De Baywatch-actrice was eerder getrouwd met Tommy Lee, zanger Kid Rock en twee keer met Rick Salomon. Ook de 72-jarige Jon Peters was al vier keer eerder getrouwd

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore