Entertainment

Zangeres Nathalie Makoma imponeert in All Together Now

02 februari 2020 12:59 Aangepast: 02 februari 2020 13:11
Beeld © RTL

Het Nederlandse publiek maakt in 2008 kennis met de excentrieke zangeres Nathalie Makoma (37) als ze deelneemt aan Idols. Uiteindelijk bereikt ze de finale, die ze verliest. In de jaren daarna is Nathalie zo af en toe nog te zien op de Nederlandse kijkbuis. Gisteravond trad ze aan in All Together Now. En daar blies ze het publiek, als vanouds, omver.

"Deze vrouw vult de hele ruimte"

"Ik ben hier gekomen om het leuk te hebben," zegt Nathalie, die inmiddels in België woont, vlak voor haar optreden. "Het is toch geweldig," klinkt juryvoorzitter Gerard Joling (59). "Wie wil er nou niet zo uit zien." Daarna rekt ze haar beide benen even op om vervolgens te beginnen met het performen van het lied Proud Mary. Dat deed Nathalie al eens tijdens Idols, twaalf jaar geleden. Nu doet ze het, inclusief dansmoves, nog eens dunnetjes over. Ze imponeert bijna de voltallige honderdkoppige jury. Eén iemand gaat niet staan. "Ik vond het een beetje too much, allemaal," klinkt zijn oordeel.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Gerard Joling heeft gigantisch veel zin in All Together Now

Rapper Défano Holwijn (27) was wél diep onder de indruk van het optreden van Nathalie. "Jij vult de ruimte al als je binnenkomt. Je dansmoves zijn geweldig. Je bent echt een superster," zegt hij vol enthousiasme. 

Nathalie gaat uiteindelijk door naar de finale, waar absoluut de vloer aanveegt met haar concurrenten. In de finale brengt ze het nummer Mesmerized, van Faith Evans (46). Met dat optreden verbreekt ze haar eigen score. Ditmaal staat de voltallige jury voor haar op, waardoor Nathalie aan de haal gaat met tienduizend euro. En ook de kijkers thuis waren diep onder de indruk van haar performance.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore