Entertainment

Lady Gaga: 'Beter playbacken J.Lo en Shakira niet'

02 februari 2020 12:05 Aangepast: 02 februari 2020 12:42
Lady Gaga Beeld © Getty Images

De Verenigde Staten zijn in de ban van de Super Bowl die in de nacht van zondag op maandag (Nederlandse tijd) wordt gespeeld. Niet alleen de football-wedstrijd zelf is onderwerp van gesprek, ook het muzikale intermezzo van Jennifer Lopez (50) en Shakira (43) tijdens de pauze is iets waar veel mensen over praten. Lady Gaga (33) zei zaterdag te hopen dat de twee latina's ook echt zelf gaan zingen.

"Het zijn allemaal kampioenen"

"Beter zie ik ze morgen niet playbacken," waarschuwde Lady Gaga zaterdagavond tijdens haar concert in Miami. "Ik wens iedereen die de halftime show doet heel veel geluk en liefde toe, ook aan de teams die in de Super Bowl tegen elkaar spelen. Het zijn allemaal kampioenen."

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Superbowl strikt Demi Lovato voor Amerikaanse volkslied

De zangeres weet wat het is om op dat podium op te treden. In 2017 was zij verantwoordelijk voor het rustspektakel. Ook daar refereerde ze tijdens haar optreden zaterdag nog even naar. "Bedankt dat jullie toen zo in mij geloofden. Ik weet nog dat ik daar stond, het was een van de meest speciale, mooiste dingen die me ooit is overkomen. Dankjewel."

"En nogmaals, al mijn liefde voor iedereen die morgen speelt en optreedt. Ik hoop dat ze zich net zo gelukkig voelen als ik nu."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore