Ga naar de inhoud
Entertainment

Kimberley Klaver was 'dakloos' na komst zoontje

Beeld © Instargam @kimberleyklaver

De 'Verliefd op Ibiza'-actrice verwelkomde afgelopen juli haar eerst kindje: Julius Laurens Alexander van den Bergh. In het tijdschrift Kek Mama vertelt Kimberley Klaver (34) nu dat het tijdens de geboorte allemaal kantjeboord was.

"Het was meer een puzzel dan een relaxte roze wolk"

Het kleine ventje kwam een maand te vroeg ter wereld en kreeg daarom de eerste paar dagen extra ondersteuning in het ziekenhuis. In het blad vertelt Kimberley dat dat niet het enige was waar ze voor vreesde na zijn geboorte. Kimberley had namelijk geen onderkomen. "Ons nieuwe huis was net opgeleverd en nog totaal onleefbaar," aldus de actrice.

Er zat dan ook niks anders op dan met haar pasgeboren zoontje bij haar moeder in te trekken. Ondertussen deed haar man er alles aan om hun plekje in Amsterdam af te maken. "Het was meer een puzzel dan een relaxte roze wolk."

Kimberley
Lees ook:
Kimberley Klaver showt haar figuurtje na zwangerschap

Maar niet alleen haar woning zorgde voor stress. Omdat haar mannetje premature was, kreeg hij ook nog eens een klaplong. Gelukkig werd deze snel verholpen, maar de onwetendheid brak haar op. "Als moeder voel je dat er iets niet klopt, dat hij zich oncomfortabel voelt (...) hij lag daar maar in die couveuse, ik moest weten wat er aan de hand was."

Wat het voor haar extra pijnlijk maakte, was dat de onzekerheid haar terugbracht naar het ziektebed van haar vader. Kimberley: "Ik denk dat ik licht getraumatiseerd ben door het ziekbed van mijn vader destijds. Ik kreeg meteen dat nare, machteloze gevoel terug."

Kimberley
Lees ook:
Kimberley Klaver plaatst bijzonder en intiem naaktkiekje

Het hele interview met Kimberley lees je nu in Kek Mama.