Entertainment

Dit is de liefdesbaby van Love Island en Married at First Sight

31 januari 2020 14:10 Aangepast: 31 januari 2020 14:15
Beeld © Netflix

Datingprogramma’s lijken een beetje op de rellen binnen het Britse koningshuis: we smullen ervan en het zijn er heel veel. Voor wie denkt dat de manieren om vrijgezellen te koppelen nu wel eens uitgeput zijn, heeft Netflix een verrassing. De streamingdienst komt met een nieuw realityformat dat lijkt op een kruising tussen 'Love Island' en 'Married At First Sight'.

Het nieuwe programma heet Love is Blind en draait om vrijgezellen die met elkaar daten, elkaar beter leren kennen en zelfs gaan trouwen. Tot dusver niks nieuws, maar ze ontmoeten elkaar pas na de bruiloft. Dat klinkt ook niet opzienbarend, want dat uitgangspunt kennen we al uit Married At First Sight. En laten de makers van Married At First Sight nu ook de makers van Love is Blind zijn.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Eindelijk weten we het: zo ziet Love Island-Denzel eruit met haar

Een verschil met Married At First Sight is dat de koppels in Love is Blind al veelvuldig contact hebben voordat ze met elkaar trouwen. Zo zijn er speciale ruimtes beschikbaar waarin ze met elkaar kunnen praten, maar elkaar niet zien. Ook online kunnen ze zich helemaal met elkaar uitleven. Na de grote dag moet blijken of ze ook in het dagelijkse leven een match zijn. In de serie worden hun belevenissen gevolgd en uit de eerste beelden blijkt dat het flink knettert tussen de stellen. 

De presentatie is in handen van een zeer bekend koppel: singer-songwriter Nick en Vanessa Lachey. Nick weet als geen ander hoe het is om zijn liefdesleven te delen met camera’s en een groot publiek, want vanaf 2003 tot 2005 was hij met zijn toenmalige vrouw Jessica Simpson te zien in de serie Newlyweds. Na hun breuk in 2005 kreeg Nick een relatie met Vanessa, met wie hij in 2011 trouwde. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wéér Love Island-ster gevraagd voor Temptation Island VIPS

Love is Blind is vanaf 13 februari te zien op Netflix. Ideaal Valentijnsdagmateriaal. Alvast een voorproefje bekijken? Netflix heeft een eerste trailer naar buiten gebracht en die is om je vingers bij af te likken. Je ziet hem hieronder:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore