Ga naar de inhoud
Entertainment

Zangeres Maan wil 'andere kant' laten zien met debuutalbum

Beeld © Jim Bakkum

Maan heeft vrijdag haar debuutalbum 'Onverstaanbaar' uitgebracht. Voor de zangeres is het een persoonlijk en kwetsbaar album waarop ze zich van een andere kant laat zien. "Ik ben superblij met wat er nu allemaal gebeurt in mijn leven, maar ik wil jullie ook de andere kant laten zien," aldus de 22-jarige zangeres die aan alle nummers meeschreef.

"Ik wilde graag dingen beschrijven die gaan over wat ik voel en wat ik meemaak"

"Ik wilde graag dingen beschrijven die gaan over wat ik voel en wat ik meemaak, daardoor kan ik bij elk liedje even terugdenken aan een waardevol moment. Dat maakt dit album een soort dagboek waarin ik mijn leven en gedachtes met jullie mag delen," zo omschrijft Maan haar plaat.

Op het album staan samenwerkingen met onder meer Sevn Alias (Als ik ga) en Maans ex-vriend Tony Junior (7 maanden). Het door de dj geproduceerde nummer gaat over de tijd dat Maan en Tony nog niet publiekelijk hadden gemaakt dat ze samen waren. Vorige maand werd bekend dat ze ieder hun eigen weg gingen.

Zangeres
Lees ook:
Zangeres Maan toont haar verdriet op Instagram

Jim Bakkum heeft de hoes voor haar nieuwe album geschoten. "Ze wilde vooral een rauw en echt sfeertje in de foto’s terugzien. En daar was ik blij mee," schrijft hij vandaag op zijn Instagram. "Dit meisje heeft werkelijk nul opsmuk nodig. We hebben dit volledig samen gedaan en heb zoveel bewondering voor hoe zij op haar jonge leeftijd al zo goed weet wat ze wil en niet wil."

Zangeres
Lees ook:
Zangeres Maan uit de kleren in nieuwe videoclip

Met het album Onverstaanbaar borduurt Maan verder op de weg die ze eind 2018 insloeg toen ze voor het eerst Nederlandstalig repertoire uitbracht. Sindsdien scoorde ze grote hits als Hij is van mij, Zo kan het dus ook en Ze huilt maar ze lacht. RTL Boulevard sprak haar over het album en ze vertelde niet meer zoveel over haar leven te willen delen, je ziet het hieronder:

Maan: 'Ik wil niet dat iedereen alles weet'

02:42
Bron: ANP/RTL Boulevard
Meer over