Entertainment

Ex-vrouw Martijn Krabbé bevallen van meisje

30 januari 2020 15:40
Beeld © ANP

De kinderen van Martijn Krabbé en Amanda Beekman hebben er een halfzusje bij. De ex van de RTL-presentator is op 28 januari bevallen van een dochtertje: Eva Marja.

"Home sweet home"

Amanda, die in 2015 scheidde van Martijn, maakte de geboorte via Instagram bekend. Daarnaast deelt ze ook een plaatje van haar pasgeboren dochtertje samen met haar zoontje, dat ze samen met huidige man Harrie Kolen kreeg. "Home sweet home," schrijft ze bij haar groeiende familie.

In 2017 werden Amanda en Harrie ouders van de kleine David Jane. Hij is vernoemd naar hun dochtertje Jane, dat na 25 weken werd geboren en kort daarop overleed.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Martijn Krabbé laat zich uit over 'ruzie' Lil' Kleine en Anouk

Niet alleen Amanda heeft opnieuw de liefde gevonden, ook de presentator is nog altijd in de wolken met zijn Deborah. Het stel stapte afgelopen september in het huwelijksbootje. Of er ook nog een liefdesbaby komt voor het koppel? Martijn zei hierover in De Telegraaf: "Deborah maakt er wel eens grappen over met haar vriendinnen die nu allemaal baby’s hebben, maar dan is haar antwoord altijd: ’Hartstikke leuk, maar ik heb al die moeilijke jaren met hen niet. Jullie wel. Succes.'"

Deborah is het daarmee eens. "Ik kan hen straks tijdens de middelbare school juist weer bijstaan in hun keuzestress en het krijgen van vriendjes en vriendinnetjes. We zijn zo aan het genieten met elkaar, dat is al zo heerlijk en perfect. Een kind samen is dus geen must.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Een kerst om nooit meer te vergeten voor Martijn Krabbé

Uit haar eerdere huwelijk heeft Amanda nog vier kinderen: Bickel, Michelle, Jasmijn en Achilles. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ook Martijn Krabbé heeft een nieuwe liefde

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore