Entertainment

Echtgenote Kobe Bryant 'probeert sterk te blijven' voor dochters

29 januari 2020 15:41
Vanessa en Kobe Bryant Beeld © Getty Images

Vanessa Bryant (37), de vrouw van de beroemde basketballer, heeft het zwaar te verduren na de tragische dood van haar man Kobe (41) en haar 13-jarige dochter Gianna. Hoewel ze zelf nog niet heeft gereageerd op het tragische ongeval, doet ze volgens ingewijden vooral haar best om zich groot te houden voor haar overige drie dochters.

"Het rouwen zal heel lang duren"

Ingewijden vertellen aan People. "Het is een extreem moeilijke en hartverscheurende periode voor Vanessa en de hele familie", laat de bron weten aan het Amerikaanse tijdschrift. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ophef rond berichtgeving Kobe Bryant niet terecht volgens TMZ

Bovendien zou Vanessa "het bijna niet kunnen bolwerken" en "nauwelijks een woord kunnen uitbrengen zonder in huilen uit te barsten." Toch probeert de 37-jarige zich groot te houden. "Ze doet heel hard haar best om alles bij elkaar te rapen voor haar andere dochters", meent de bron. "Zij moet nu sterk zijn. Natuurlijk kun je je hier niet op voorbereiden (...) Ze heeft een goed vangnet om zich heen en vertrouwt op haar geloof. Ze staat er niet alleen voor. Maar het rouwen zal heel lang duren." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ellen Pompeo woest over berichtgeving dood Kobe Bryant

Vanessa en Kobe waren al 20 jaar samen, waarvan 18 jaar getrouwd. Slechts zes maanden nadat ze begonnen te daten, deed Kobe een aanzoek. Hun huwelijk kwam voor verschillende hete vuren te sturen en kwam bijna tot een breekpunt in 2011 toen Vanessa een scheiding aanvroeg. Uiteindelijk bleven de twee toch bij elkaar. Het stel kreeg samen dochter Gianna, die overleed op 13-jarige leeftijd in het helikopterongeluk, Natalia (17), Bianka (3) en de zeven-maanden-oude Capri. 

De basketballer was een legende in de Amerikaanse sport en vele sterren rouwen dan ook om de dood van Kobe, zoals te zien is in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore